Jump to content

Posting Redirect Broken Slightly

Recommended Posts

Every single post since I started using Firefox 19.0.2 has resulted in this redirect screen...

 

AFError.png

 

Looks like the headers might be broken...

Don't insult me. I have trained professionals to do that.

Share this post


Link to post

Whatever it was, it kept me from logging in at all, using chrome and getting a similar message as bullseye's pic. I didn't even try another browser. Glad it's been fixed apparently.

"That which you do not know, is not a moral charge against you; but that which you refuse to know, is an account of infamy growing in your soul. Make every allowance for errors of knowledge; do not forgive or accept any breach of morality."

Share this post


Link to post
Whatever it was, it kept me from logging in at all.

Yeah, I had the same problem. I could not log in since thursday. It is a PHP error and I tried multiple browsers on multiple operating systems on multiple machines using multiple internet connections. It is deffinitely server side problem, but strangely other people could log in.

 

The error message means that some function in the PHP script tried to modify the cookies sent by the page, but could not do so, because the HTTP header has already been sent. According to a google search, this happens in a phpBB board when you mess up the encoding when edditing a configuration file.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in the community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 43 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

This website uses cookies, as do most websites since the 90s. By using this site, you consent to cookies. We have to say this or we get in trouble. Learn more.